пʼятниця, 14 жовтня 2016 р.

Технологія витравлювання

1. Видуваємо яйця (Видування яєць)
 

2.Олівцем наносимо малюнок на яйце
3.Писачком наносимо віск по контуру малюнка
 
4. Закриваємо дірочки на яйці з допомогою воску (для того щоб оцет не проникав всередину яйця і не розїдав його в середині)
 
 
5. Опускаєм яйце в оцет
6. Через три хвилини
7. Через двадцять хвилин
8.Промиваємо яйце  холодною водою і протираємо (воно посвітлішало)
9. Покриваємо воском ту частину малюнку яку бажаємо залишити світло коричневого кольору
10.Знову опускаємо яйце в оцет
11. Обов'язково  відкриваємо дірочки закриті воском (інакше яйце трісне)
12.Кладемо яйце в раковину і поливаємо окропом
13.Після окропу
14.Для видалення залишків олівця, чистимо яйце зубною пастою
15. Робота виконана
16. Біле витравлене яйце
17.Попередньо пофарбоване в червоний колір, а потім витравлене біле яйце
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар