четвер, 14 вересня 2017 р.

Шановні батьки, учні, випускники, колеги, учасники народного хореографічного ансамблю танцю «Веснянка», жителі міста Чернігова!!!


       Розпочалося голосування за проекти  подані у рамках реалізації проекту «Громадський бюджет (бюджет участі)». Звертаємось до вас з проханням підтримати проект від нашої гімназії  «Подих творчості крізь призму арт-терапії на уроках трудового навчання». Наш проект має №7. Це можна зробити прийшовши на один з пунктів голосування, а для власників картки «Ощадбанку»,  користувачів «Приват 24»  та осіб які мають електронний підпис доступне голосування через мережу Інтернет.

     Найближчий від гімназії пункт голосування -  Управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради, який знаходиться за адресою вул. Рокосовського  20 А . Режим роботи: понеділок, середа, п’ятниця: з   09.00 до 17.00; вівторок, четвер: з 09.00 до 18.00; Субота: з 09.00 до 16.00;  неділя – вихідний. Вам нададуть два бланки для голосування синій (великі проекти) та зелений (малі проекти). Наш проект має №7 і знаходиться в зеленому бюлетені з малими проектами.

      Для того щоб ваш голос був врахований необхідно заповнити такі дані: Прізвище, ім’я, по батькові; серія та номер паспорту; Е-mail (електронну адресу) якщо її немає записати 7@ukr.net ; номер телефону, адресу реєстрації, адресу проживання, дату народження. Щоб ваш голос був врахований знизу бюлетеня необхідно  поставити галочку про надання згоди про використання персональних даних та поставити  дату і підпис.

Інструкція для Інтернет голосування:
 

Немає коментарів:

Дописати коментар