субота, 14 жовтня 2017 р.

ПОДИХ ТВОРЧОСТІ


На сайті Чернігівської міської ради опубліковано список проектів переможців у Бюджеті участі. Серед проектів переможців і наш проект "Подих творчості крізь призму арт-терапії на уроках трудового навчання". Велика подяка батькам, учням, випускникам, колегам, учасникам Народого хореографічного ансамбю "Веснянка" та мешканцям міста Чернігова які підтимали проект!!!

Він був створений великою і дружною командою. Велика Подяка всім хто долучився до створення, організації голосування та проголосував за проект!!!!!!
Дякую :
Бабич Л., Людмила Бережная , Ольга Гревцова, Наталья Гришина, Svetlana Kalita, Карпенко О., татьяна колотилина, Елена Кондратенко, Svetlana Kurinna, Наталия Марцева, Міньков Ю., Оксана Ромащенко, Valentina Rudnitskaya, Светлана Терентьєва, Шеньовій О., які підтримали пропозицію проекту;
Всім батькам та учням 6-В класу за стимул у створенні проекту, організацію голосування та голосування.
Особлива подяка Катерина Ярошенко за чудовий дизайн та візуалізацію проекту; Максим Гришин та Павлову В.Д. за розрахунки; Горнюк Н.М., Наталия Колотило за ідеї, матеріали, підтримку; Елена Кондратенко, Людмила Борщ за редагування матеріалів; педагогічному колективу на чолі з в.о. директора гімназії Овчаренко В.С.(Вікторія Овчаренко) за підтримку та голосування .
Також дякую Наталия Колотило, Горнюк Н.М., Анжела Олексенко,Olga Pisareva, Наталья Гришина,Svetlana Kurinna, Мила Сергиенко, Тамара Кривущенко, галина исупова, класним керівникам, колегам за допомогу в організації голосування.

Немає коментарів:

Дописати коментар